Cold Stream får dato

Ekstrapakken for Left 4 Dead 2 er omsider klar for lansering.

Den nedlastbare tilleggspakken Cold Stream for zombiespillet Left 4 Dead 2 ble annonsert i februar i fjor, men i typisk Valve-stil tok testingen langt mer tid enn vi hadde ventet. Nå, godt over ett år etter at pakken gikk inn i beta, er den endelige lanseringsdatoen klar. Cold Stream dukker opp på PC og Xbox 360 den 24. juli.

Tilleggspakken har fått navnet sitt fra kampanjen Cold Stream, som ikke er laget av Valve selv, men en gjeng kreative brukere. Kampanjen er ikke en del av Left 4 Dead-seriens «offisielle» handling, men er laget i samme stil som de eksisterende kampanjene. Den har fire kapitler, og tar oss blant annet ut i idylliske naturomgivelser som bare ødelegges bittelitt av en gjeng illeluktende, glupske vandøde.

Snart får de overlevende nye utfordringer.

Selve Cold Stream-kampanjen er imidlertid bare en liten del av det tilleggspakken har å by på. Den inkluderer nemlig også overførte versjoner av de originale Left 4 Dead-kampanjene Death Toll. Dead Air, Blood Harvest og Crash Course. Dermed får Left 4 Dead 2-spillere oppleve utfordringene de første overlevende måtte bryne seg på.

Ellers loves vi nye «achievements» og et nytt håndvåpen. Valve lover også at alle spillets mutasjoner vil bli tilgjengelige, og som seg hør og bør sier de at de også har en og annen overraskelse på lager.

For eventuelt nye spillere kan vi fortelle at Left 4 Dead 2 er et samarbeidsspill hvor opp til fire spillere må komme seg gjennom en serie stadig mer brutale nivåer fulle av zombier. De vandøde styres av en kunstig intelligens som kontinuerlig analyserer situasjonen og generelt gjør det «han» kan for å skape trøbbel for spillerne.

Les også: Anmeldelse: Left 4 Dead 2
Les også: Valve og PayDay-studioet samarbeider

Siste fra forsiden