Crysis 4

Crysis 4 er under utvikling

Prosjektet er enda bare i startfasen.

Crytek kunne onsdag kunngjøre at arbeidet er i gang med Crysis 4. Det hele 13 år etter lanseringen av det forrige spillet i serien.

Spillet ble avduket med en veldig kort teaser-video, samt et blogginnlegg på utviklerens nettsider. Hverken traileren – som du kan se øverst i artikkelen – eller innlegget avslørte noen detaljer om spillet, men Crytek lover å dele mer når tiden er inne.

De tre første Crysis-spillene kom nylig tilbake i oppusset utgave.
Crytek

Akkurat når det blir er imidlertid vanskelig å si. Utvikleren påpeker at prosjektet bare er i startfasen, og en slippdato er enda et godt stykke unna. Teamet melder imidlertid at det vil bruke all den tiden til å lytte til ønsker og tilbakemeldinger fra fans.

– Crytek har en stolt tradisjon for å jobbe sammen med spillerne våre for å utvikle de spillene dere har lyst til å spille. Crysis er utrolig viktig for så mange mennesker – det er elsket av spillere overalt, og noen av de som jobber i spillbransjen i dag gjør det på grunn av det opprinnelige spillet – så vi ønsket å sørge for at det neste innslaget i serien lever opp til alle forventningene deres, skrev Crytek-sjef Avni Yerli.

Kunngjøringen følger lanseringen av oppussingsprosjektet Crysis Remastered Trilogy. Vår anmelder var riktignok ikke spesielt fornøyd med Crytek sitt arbeid med nyversjonen, og ga Crysis Remastered kun 4 av 10 poeng på karakterskalaen.

Alan Wake skal også få en oppfølger.
Spill nummer to kommer en gang til neste år »

Siste fra forsiden