Cthulhu møter Magicka

Eksplosive Magicka får skremmende ekspansjonspakke.

Actionspillet Magicka ble en av årets tidlige suksesser på PC-plattformen, og på tross av at det ble lansert i en tilstand mange karakteriserte som uferdig fikk det raskt et rykte på seg for å tilby noe genuint nytt og spennende.

I Magicka får opp til fire trollmenn kjempe sammen for å utrydde orker, gobliner og annet fantasy-pakk, ved hjelp av magiske angrep som de komponerer selv. Spillets magisystem er ekstremt omfattende, og tilbyr svært stor frihet.

Ph'nglui Mglw'nafh Cthulhu Magicka Wgah'nagl Fhtagn!

Magicka har fått flere utvidelsespakker etter lanseringen, og nå har utgiver Paradox og utvikler Arrowhead kunngjort nok en pakke. Den heter Magicka: The Stars are Left, og skal være den største utvidelsen til nå.

I Magicka: The Stars are Left er det ubeskrivelige grufullheter inspirert av Lovecrafts populære Cthulhu-mytos som må slaktes ved hjelp av kreativ magi. Pakken inkluderer en ny kampanjemodus hvor magikerne møter vesener så fryktelige at man blir gal bare av å se dem, men heldigvis er seriens helter allerede så sprø at det ikke later til å ha noen effekt. Hvorvidt kampanjen blir trygg å spille er et annet spørsmål.

Andre nyheter inkluderer to nye utfordringskart, to nyekapper, to nye sjefer, syv nye typer fiender og mye mer enn to nye gjenstander og magiske formler. I tillegg lover Arrowhead at de skal gjøre narr av indieyndlingen Minecraft.

Noe av det morsomme med PC-markedet er at utviklere stadig finner på nye måter å selge spillene sine på. Det gjelder også Arrowhead, for hvis du kjøper Magicka: The Stars are Left vil ikke bare du få tilgang på pakken. I stedet låses den opp både for deg og samtlige venner på vennelisten din.

Magicka: The Stars are Left kommer i løpet av vinteren.

Les også: Magi i Vietnam

Siste fra forsiden