Dead Space 3 blir en kald fornøyelse

Det ryktes at Isaac Clarke tar turen til en isplanet.

Dead Space 3 skal etter sigende være underveis. Og nå hevder en amerikansk spillside, Siliconera, å sitte på den første informasjonen om innholdet i spillet.

Dead Space 2

Ifølge en innsidekilde Siliconera skal ha snakket med, vil Dead Space 3 få en langt mer jordfast setting enn de foregående titlene. Tidlig i spillet kræsjlander Isaac Clarke på en is-planet ved navn Tau Volantis, og må forlate romskipet sitt for å finne ly for snøstormen som herjer.

Ly finner Clarke i en forlatt stasjon, men det er ikke det eneste han finner. En hardt skadet medpassasjer har også funnet veien til stasjonen, og kan fortelle Clarke at det finnes flere overlevende som har lagt i vei for å finne neste stasjon. Blant dem befinner en av de opprinnelige Dead Space-personene seg, Ellie.

To sjeler, en tanke

Fiendene i Dead Space 3 skal ifølge kilden være noe som kalles ”the hive mind”, noe som kan tyde på at vi kan forvente at det er mange fiender med én kollektiv bevissthet.

EA eller Visceral Games har ennå ikke bekreftet Dead Space 3. Det er også verdt å merke seg at de ovenfornevnte detaljene heller ikke er bekreftet fra noe hold.

Men med tanke på den gode mottakelsen det forrige spillet i serien fikk, både hos kritikere og spillere, er det ikke usannsynlig at det faktisk blir et gjensyn med Clarke og kompani i fremtiden.

Les også vår anmeldelse av Dead Space 2.

Bildene i artikkelen er hentet fra Dead Space 2.

Siste fra forsiden