Den nye Star Wars: The Old Republic-traileren imponerer

Bioware gir oss mer bakgrunnshistorie i forkant av spillets neste utvidelse.

Den 2. desember utvides galaksen i Star Wars: The Old Republic nok en gang, med utgivelsen av Knights of the Eternal Throne. Den kommende ekspansjonen løfter nivåtaket fra 65 til 70, byr på nye oppdrag og planeter og introduserer selvfølgelig flere kapitler til spillets historie.

Knights of the Eternal Empire utvider spillets historie.
Bioware

Knights of the Eternal Throne bygger videre på den forrige utvidelsen, og fortsetter å handle om striden innad i galaksens kongelige familie. Etter fem tidligere utvidelser er det mye å sette seg inn i, men i en fersk trailer for den kommende ekspansjonen skuer Bioware tilbake på litt av det som har skjedd til nå.

Den seks minutter lange videoen – som du kan se øverst i artikkelen – utdyper bagrunnen for den brutale konflikten og viser hvordan kraften kan rive familier fra hverandre.

Traileren har så langt fått en god mottakelse fra fans, men mange er likevel usikre på hvorvidt selve utvidelsen vil være like god.

Gratis for abonnenter

Star Wars: The Old Republic er gratis å spille, men for å få tilgang på Knights of the Eternal Empire må du være en abonnent. Kjøper du spilletid får du til gjengjeld utvidelsen gratis, og utgiver Bioware frister også med andre belønninger for betalende spillere.

Alle som oppgraderer til en «Premium»-konto før 25. oktober får en ny følgesvenn i spillet, og de som oppgraderer innen 27. november får et nytt kjøretøy. Holder du abonnementet ditt gående fra 25. oktober til 27. november kan du begynne å spille Knights of the Eternal Empire tre dager før lanseringsdatoen, altså 29. november.

Abonnenter vil også ha muligheten til å oppgradere én spillfigur til nivå 65, slik at man kan kaste seg rett inn i spillets nye innhold så snart det lanseres.

Vurderer du å spille Star Wars: The Old Republic gratis?
Dette er hva du i så fall må gi avkall på »

Siste fra forsiden