Design dine egne krigsmaskiner

Og gå til angrep på motstanderens baser.

I Terratech kan du designe bygge ulike typer kjøretøyer og farkoster ved hjelp av Lego-aktige byggeklosser. Så kan du kjøre kreasjonene dine rundt i verden, hvor du kan ta knekken på ulike fiender og plukke opp delene deres slik at du kan bygge mer.

Etter hvert skal du få lede en hel hær av egenproduserte krigsmaskiner, for å erobre fiendens baser og utposter. Utviklerne lover at det kun er fantasien som skal sette grenser for hva du kan bygge.

Ressursinnsamling i rommet

Kickstarter-presentasjon.

Handlingen finner sted i en fremtid der menneskeheten har brukt opp jordklodens ressurser. Du reiser til ulike andre planeter, der du prøver å bli rik på å samle ressurser og sende dem tilbake til jorden.

Utviklerne at Terratech har startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å få budsjett til å fullføre spillet. Men det er allerede mulig å laste ned en spillbar demo fra indieDB.

Planene for fullversjonen inkluderer blant annet omfattende flerspillermuligheter. Om alt går som utviklerne håper vil den lanseres i april neste år, men allerede før året er omme ønsker de å gi ut en «early access»-utgave på Steam.

Terratech har forøvrig visse likhetstrekk med Scraps, et annet folkefinansiert spill der man bygger biler som brukes i kamp. Men i Terratech kan man også bygge andre typer farkoster, som fly.

Siste fra forsiden