Destiny får en ny sosial møteplass ifølge lekkede skjermbilder

Når House of Wolves kommer, kan du møte venner på et nytt sted.

The Tower er et sted der man kan slappe av mellom oppdragene.
Activision

Skal vi tro et par lekkede bilder som utgir seg for å stamme fra den kommende Destiny-utvidelsen House of Wolves, får skytespillet et nytt sosialt område. Dette området skal være satt til stedet Reef, og skal etter alt å dømme ligne litt på hvordan The Tower fungerer per dags dato. Det er med andre ord et sted der spillere kan møtes.

Ny sosial plass i Reef?

Skjermbildet stammer fra den samme personen som lekket detaljer fra House of Wolves tidligere, Reddit-brukeren «megamanexe4».

Fra arkivet

Av det vi faktisk vet om utvidelsen House of Wolves til nå, virker det sannsynlig at et slikt sted kan bli lempet inn. Tilleggspakken fokuserer på området Reef, samt storsjefen i området, The Queen. Til nå har spillerne kun fått se Reef i mellomsekvenser og ett kort oppdrag.

Nytt oppdrag?

Som Eurogamer påpeker er dette likevel ikke første gang vi har sett et slikt sted i Reef-området. Da Bungie først viste frem spillet tidlig 2013, fikk vi et lite glimt av et område som ikke var viet det tradisjonelle kampscenarioet.

Andre nye ting som kan skimtes i skjermbildene er en ny Inferno-liste for flerspillerdelen, samt to nye enspilleroppdrag.

Det er ikke kjent når House of Wolves slippes ennå, men da «megamanexe4» troppet opp med lekkede detaljer sist ble 19. mai nevnt.

Fikk du med deg gjengen som rundet Destinys vanskeligste raid uten skytevåpen? »

Siste fra forsiden