Deus Ex får nytt innhold

Adam Jensen får flere utfordringer, i en nedlastbar utvidelse.

Skyte/snike/rollespillet Deus Ex: Human Revolution ser ut til å ha blitt en suksess på markedet, og den suksessen ønsker naturlig nok utgiver Square Enix å få litt ekstra utbytte av. Derfor har de nå kunngjort den første nedlastbare ekstrapakken til spillet, The Missing Link.

Denne skal lanseres i oktober, og vi loves nye lag med konspirasjoner, store nye miljøer, flere nye figurer å forholde seg til og muligheten til å bygge egenskapene til hovedpersonen Adam fra bunnen av.

Deus Ex: Human Revolution.

Handlingen i ekspansjonen kan ikke beskrives uten å røpe litt av hendelsene i originalspillet, så slutt å lese nå om du ikke har fullført det og ikke ønsker noen hint om hva som kan komme til å skje.

The Missing Link finner sted i løpet av tre dager hvor Adam «forsvinner» på mystisk måte i hovedspillet. Nå får vi vite hvor han var og hva han fant ut der.

Adam har nemlig blitt fanget og torturert av agenter for sikkerhetsorganisasjonen Belltower, og fått augmentasjonene sine skrudd av. Nå befinner han seg ombord på et frakteskip med ukjent (og utvilsomt uhyggelig) destinasjon, og han må prøve å komme seg bort fra skipet.

Vi loves mer informasjon om The Missing Link snart. Så langt vi kan se kommer utvidelsen til alle de tre plattformene hovedspillet kom til.

Les også: Anmeldelse: Deus Ex: Human Revolution

Siste fra forsiden