Deus Ex: Human Revolution forbedres på alle plattformer

Director's Cut-versjonen blir ikke Wii U-eksklusiv likevel.

Tidligere i år annonserte Square Enix at en forbedret versjon av Deus Ex: Human Revolution skulle lanseres eksklusivt for Wii U. Nå har de ombestemt seg.

Deus Ex: Human Revolution Director's Cut kommer nemlig også til PlayStation 3, Xbox 360, Windows og OS X. Den ekstra funksjonaliteten Wii U-versjonens kontroller skulle tilby blir også tilgjengelig for Xbox 360 (ved hjelp av Smartglass) og PlayStation 3 (ved hjelp av Vita). Alle versjonene lanseres i løpet av året.

– Etter vår Director's Cut-annonsering mottok vi en overveldende respons fra spillmiljøet, som ba oss om å bringe den ultimate versjonen av Human Revolution til andre plattformer, forklarer Stéphane D'Astous fra utviklerstudioet Eidos Montreal ifølge Eurogamer.

Bedre sjefskamper

En av de store forbedringene i den nye versjonen er kampene mot spesialfiendene i spillet. Disse fikk mye kritikk i originalen, ettersom alle fokuserte på skyting. Ellers i spillet fikk spillerne store muligheter til å løse oppgavene som de ville, og skreddersy hovedpersonen til å være god på alt annet enn skyting. Dette skapte trøbbel når de havnet i de påtvungne og vanskelige sjefskampene.

I den nye utgaven vil disse kampene være bygd opp fra bunnen av, og skal tilby alternative løsninger for spillere med mer sans for hacking og sniking. Ellers loves vi forbedret intelligens hos de vanlige datamostanderne, og bedre balansering av utfordringene i spillet.

Om du vil vite mer om den originale utgaven av Deus Ex: Human Revolution kan du lese vår anmeldelse.

Les også: Sniktitt: Deus Ex: The Fall
Les også: Deus Ex-pirater saksøkes

Siste fra forsiden