Deus Ex-studio dobles i størrelse

Ikke alle spillutviklere må kutte staben.

Mange spillstudioer har den siste tiden vært tvunget til nedskjæringer, blant annet Mafia II-utvikleren, 2K Czech. Men det er ikke alle studioene det går like dårlig for.

Fransk-kanadiske La Presse Affaires kan melde at studioet bak den ferske Deus Ex: Human Revolution, Eidos Montréal, nå kommer til å doble staben sin.

Utvidelsen kommer på bakgrunn av et stipend på to millioner kanadiske dollar (cirka 11 millioner kroner) fra regjeringen i Québec. Planen er at studioet skal få 100 nye ansatte i løpet av 2012 og 250 nye ansatte til innen 2015.

Deus Ex: Human Revolution

Innen 2015 vil Eidos Montréal da ha vokst fra 330 til 680 ansatte. Det vil gjøre studioet til det tredje største i Montréal, bak EA Montréal med sine 800 folk og Ubisoft Montréal med hele 2100 ansatte.

Eidos-eier, Square Enix, har ennå ikke bekreftet utvidelsesplanene.

Da vi nylig anmeldte Deus Ex: Human Revolution ble spillet belønnet med en sterk åtte av ti, og vår anmelder hadde følgende å si om storspillet:

– Jeg hadde det veldig moro mens jeg spilte Deus Ex: Human Revolution, og jeg er ikke i tvil om at spillet vil by på mange timer god underholdning for haugevis av spillere. Det er spesielt vanskelig å sette en karakter på et så stort og spesielt spill som dette. Spillbarheten står klart til en nier (og kanskje mer), men mangelen på valg i den mellomgode historien trekker noe ned.

Les også: – Spillere vil mates med teskje

Deus Ex: Human Revolution
Windows
Deus Ex: Human Revolution
PlayStation 3
Deus Ex: Human Revolution
Xbox 360
Spill

Les også

Siste fra forsiden

Toppoppgjør i Telialigaen: – Så lenge vi ikke driter oss ut, er vi rimelig selvsikre

Lazy In Life-spiller Mathias «Tidebringer» Kruse er sikker på at laget kan stoppe seiersrekken til motstander Tackle.

E-sport