Devil May Cry får HD-behandling

De tre første spillene i actionserien blir relansert neste år.

Dante har rundjult demoner på vegne av den avdøde moren sin i ti år, og vært en viktig inspirasjon for moderne actionspill som Bayonetta og Ninja Gaiden. Sånt blir man kjendis av.

Devil May Cry-serien har vært blant de viktigste actionspillseriene i sitt segment, og det vet utgiver Capcom. Derfor velger de å hylle serien med en helt ny HD-pakke, hvor de tre første spillene pusses opp og nyutgis. Det skriver Capcom selv i en pressemelding.

Før.
Etter.

Samlepakken er en hyllest til seriens tiårsjubileum, og utgis i starten av neste år. Skal du spille de relanserte actionspillene så må du enten ha en Xbox 360 eller en PlayStation 3. Til venstre ser du to sammenligningsbilder som viser forskjellen mellom de opprinnelige og de HD-oppussede utgavene av spillene.

I tillegg til hvassere oppløsning, slik at spillene ser anstendige ut på moderne fjernsyn, kommer nyutgavene også med støtte for Trophies og Achievements. Capcom nevner at de har lagt med bonusinnhold, men presiserer ikke hva det er snakk om.

Dette er første gang Devil May Cry og Devil May Cry 2 utgis til andre konsoller enn PlayStation 2.

Enslaved: Odyssey to the West-utvikleren jobber i disse dager med en helt ny tolkning av Devil May Cry-serien, kalt DmC. Den tok vi en liten titt på i fjor.

Siste fra forsiden