Diablo III er utsatt

Det etterlengtede spillet kommer ikke før jul.

Blizzard Entertainment har flyttet lanseringsvinduet til actionrollespillet Diablo III. Nå er planen å lansere spillet tidlig i 2012.

– Det er alltid fristende å lansere så raskt som mulig, men vi puttet ikke alle disse årene i Diablo III for å lansere et spill som var nesten ferdig. Betatesten går veldig bra, og vi ser frem til å bruke den ekstra tiden for å levere en opplevelse som lever opp til vår visjon for spillet og spillernes forventninger, sier Blizzard-sjef Mike Morhaime i en pressemelding.

Demondrepingen fortsetter i 2012.

Han forteller også at Blizzard vil forlenge betatestperioden, som startet 20. september. Dessuten inviterer de flere spillere til å delta i testen.

Det er ikke gitt noen konkrete grunner til utsettelsen, men betaversjonen av Diablo III har blant annet fått kritikk for en problematisk enspillermodus. Om dette er noe Blizzard faktisk ønsker å fikse gjenstår selvsagt å se.

Blizzard lover å slippe flere detaljer om planene fremover så snart de har mulighet. Sjekk det offisielle nettstedet for mer informasjon. Snart kan du også lese en ny sniktitt på spillet her på Gamer.no.

Les også: Tilbakeblikk: Diablo II

Siste fra forsiden