Diesel-punk shoot 'em up til Xbox 360

Kultutvikleren Suda 51s Sine Mora kommer kun på Xbox Live.

Det er vanskelig å båssette en spilldesigner som har pønsket ut så absurde konsepter som Shadows of the Damned og Lollipop Chainsaw side om side med surrealistiske Flower, Sun and Rain. Det er kanskje derfor Suda 51 er så anerkjent.

I fjor avslørte japaneren at han jobber på et historietungt og alvorlig shoot em up kalt Sine Mora. I dag ble det klart at spillet utelukkende utgis til Xbox Live Arcade, og at Microsoft Game Studios har tatt på seg ansvaret med distribusjonen, via en pressemelding.

Surrealistisk og overdrevet

Det kommende spillet beskrives som et «diesel-punk shoot 'em up», og er en såkalt sideskroller. Etter å ha valgt en av totalt 60 ulike flykombinasjoner skal du geleides gjennom fargerike og livlige landskap av en dyp og moden historie. I kjent Suda 51-stil loves vi selvsagt en surrealistisk og overdreven handling.

Musikken står den anerkjente komponisten Akira Yamaoka (Silent Hill, Shadows of the Damned) for.

Sine Mora har foreløpig ingen utgivelsesdato, og er et samarbeidsprosjekt mellom Grasshopper Manufacture Inc. og ungarske Digital Reality. Førstnevnte står for det visuelle arbeidet og selve designfilosofien, imens sistnevnte pønsker ut de faktiske mekanikkene. Resultatet kan du se bittelitt av i traileren under.

Les også: Baseballmassakre for to fra Suda 51

Trailer.

Siste fra forsiden