Digert taktisk rollespill til PlayStation 3

Eventyret i Rainbow Moon skal strekke seg over 100 timer.

Sony satser tungt på eksklusive spill til PlayStation Network fremover. En av disse satsingene er det kommende taktiske rollespillet Rainbow Moon, som nevnes i den offisielle PlayStation-bloggen i dag.

Sånn ser spillet ut.

Spillet kommer fra SideQuest Studios, som tidligere har stått for romskytespillene i Söldner-X-serien. Denne gangen utforsker de altså den tradisjonsrike TRPG-sjangeren. Spillet er turbasert, og har i utgangspunktet fokus på utforsking, figurutvikling og kamper.

Ulykkesfugl

Det er Baldrens historie vi følger i Rainbow Moon, der han makter å bli strandet på en ukjent plass. For å gjøre det hele verre så har han åpnet en dimensjonsportal i samme slengen, som spyr ut monster over den en gang fredlige planeten. Derfor tar han på seg jobben med å gjenvinne syv magiske gjenstander, som igjen lukker portalen og hjelper ham med å finne veien hjem.

I tråd med sjangerens konvensjoner er dette et digert spill. Å bare frese gjennom hovedhistorien skal ta rundt 30 timer, men med sideoppdrag og slikt kan man fort regne med å måtte bruke over 100. De fyller man med seks spillbare figurer, mer enn 20 ulike huler, 100 ferdigheter og triks, samt rustning og våpen man kan skreddersy.

Rainbow Moon forventes ute i starten av neste år, eksklusivt til PlayStation 3.

Les også: Abstrakte Dyan til PSN
Les også: PlayStation Network blomstrer i høst

Siste fra forsiden