Digital Extremes på krigsstien

Groove Games har kunngjort Warpath, et nytt førstepersons skytespill fra Digital Extremes.

Warpath foregår på Eden, en nyoppdaget planet alle vil ha en bit av (eller helst hele planeten for seg selv). Tre ulike raser har samlet seg på denne paradisaktige planeten, og de har ikke tenkt å sette seg ned for å se hvordan de kan fordele landet mest mulig rettferdig.

I enspillerdelen får du kontroll over en av disse rasene, og kjempe om de ulike territoriene mot opp til 32 datastyrte motstandere. Hvert territorium gir deg særegne fordeler, så det kan nok lønne seg å tenke litt strategisk når du velger hvilket territorium du skal kjempe om.

Enspillerdelen er imidlertid sterkt preget av at Warpath er designet med flerspiller i fokus. Groove Games forteller at spillet lar deg løpe raskere, hoppe lengre og fly større avstander enn noe annet førstepersons skytespill. I flerspillermodus får opp til 16 spillere kjempe mot hverandre i raske og heseblesende kamper.

De tre rasene får sine egne unike våpen med ut i felten (totalt har spillet åtte oppgraderbare våpen), og i tillegg kommer spillet med fire landbaserte kjøretøy som kan brukes i kamp. Handlingen foregår på 25 ulike brett (både innendørs og utendørs), og vi får fire forskjellige moduser; "death match", "team death match", "capture the flag" og "frontline assault".

Spillet bruker Unreal-motoren og fysikkteknologien Karma, og vi loves flotte visuelle effekter. Den amerikanske lanseringen vil finne sted til våren, og spillet kommer til PC og Xbox. Det er ikke kjent når vi får se det i Europa.

Siste fra forsiden