Divinity: Fallen Heroes

Divinity: Fallen Heroes legges på is

Larian med fullt fokus på Baldur's Gate 3.

Andreas Klebo-Espe

Tidligere i år dro Larian Studios sløret av Divinity: Fallen Heroes, et sidesprang til den voldsomt populære Divinity-serien. Spillet skulle etter planen slippes neste måned, men i stedet er all videre utvikling nå satt på vent.

Hit, men foreløpig ikke lenger for Divinity: Fallen Heroes. (Video: Larian)

Nyheten kommer frem i en felles uttalelse fra Larian og Logic Artists, det danske studioet som bidro med utviklingsarbeidet. Ifølge partene ble det klart at prosjektet trengte større ressurser enn det som var tilgjengelig, og løsningen ble å legge Fallen Heroes på is.

– Vi beklager overfor spillerne som gledet seg til Fallen Heroes, som nå må vente i en uspesifisert periode, men vi mener på det sterkeste at å bringe Fallen Heroes til fans bør gjøres innen for en tidsramme som sørger for at spillet utvikles på riktig måte.

Baldur's Gate 3-nyheter rundt hjørnet

Planen er altså fortsatt å vende tilbake til Divinity: Fallen Heroes en vakker dag, men når det blir er umulig å spå. Logic flytter fokus over på neste innslag i sin Expeditions-serie, mens Larian har hendene fulle med Baldur's Gate 3.

Sistnevnte ble offisielt avduket i forbindelse med årets E3-messe i juni. Siden den gang har vi ikke hørt stort om hvordan det går, men det vil snart endre seg. I Fallen Heroes-uttalelsen forteller Larian at neste ladning med Baldur's Gate 3-nyheter er like rundt hjørnet. Så får vi bare vente å se hva det betyr.

Baldur's Gate 3 er foreløpig bekreftet for PC og Google Stadia, men lanseringsplanene er foreløpig ikke klare.

Les også: Knallsterke Divinity: Original Sin 2 ble plutselig lansert på Switch »

Siste fra forsiden