Krigersk utvidelse for Eve Online

Dominion ute nå

CCP har lansert en ny gratisutgivelse for det populære MMO-spillet.

I går lanserte islandske CCP Eve Online: Dominion, den tolvte i rekken av gratisekspansjoner for det tradisjonsrike massive flerspillerspillet Eve Online.

På eventyr i rommet.

Dominion kommer med en haug av nyheter, inkludert en stor forandring i forhold til hvordan territorie-eierskap avgjøres. Dette har blitt gjort for å gjøre forholdene mellom ulike spillere mer interessant. I stedet for langvarige beleiringer skal konflikter om territorium bli mer aktive.

I tillegg får allianser nå større kontroll over områdene de kontrollerer, og de kan blant annet påvirke antallet "ormehull", asteroidebelter og pirater innenfor grensene deres.

Andre funksjoner inkluderer et nytt verktøy for å raskt finne flåtene dine, og en kraftig grafisk oppdatering for spillets planeter.

Eve Online foregår i verdensrommet, og lar spillerne søke lykken som alt fra handelsmenn til pirater. Spillets nådeløse fokus på spiller-mot-spiller-kamp og gode muligheter for politikk har gjort det til et av de mest populære MMO-spillene for kjernegamere.

Spillet ble opprinnelig lansert tidlig i 2003, og har bare blitt mer og mer populært med tiden. Vi har dekket dette spillet med en featureartikkel og oppdaterte inntrykk i år.

Siste fra forsiden