Dommedag på PlayStation 3

The Last of Us handler om verdens undergang og annonseres neste uke.

Prisutdelingen Spike TV Video Game Awards har blitt et yndet sted for avsløringer. Årets utgave går av stabelen neste uke, og skal blant annet avduke det neste Alan Wake-spillet. BioWare har også en avsløring å komme med, og det spekuleres i at det kan være snakk om et nytt Command & Conquer-spill.

Smakebit.

Det er også klart at et splitter nytt, PlayStation 3-eksklusivt spill får sin første visning på det dekadente showet. Det bærer navnet Last of Us, og ser ut til å skildre en hverdag hvor verden har gått ad undas, ifølge Gamespot.

Videoklipp ute

Spillet har allerede fått en kortfattet, provisorisk hjemmeside, som består av to videoklipp. Det ene viser kun en maur som klatrer i blader og gjør som maur gjør. Det andre viser en rekke opptak av karantenesoner, opprørspoliti og folk i uråde.

Det er lett å trekke paralleller til et zombieutbrudd, uten at det blir noe annet enn spekulasjon. Det er i hvert fall hevet over enhver tvil at hverdagen er i fritt fall i det kommende spillet, så gjenstår det å se hva det vil si i praksis når Spike VGA arrangeres 10. desember.

Siste fra forsiden