Dracula gjør sitt inntog i Lords of Shadow 2

Castlevania har aldri vært mørkere.

Med Lords of Shadow 2 ønsker utvikler MercurySteam å fortelle historien om Dracula på en måte som ikke har blitt gjort tidligere. Dette kunne de fortelle under Konamis videopresentasjon torsdag kveld.

En mørk skygge hviler over Gabriel Belmont.
MercurySteams nye motor skal gi oss flotte detaljer.
Teaser for Castlevania: Lords of Shadow 2.

– Mørk og stygg historie

Spente og nervøse av å styre spillet i en ny retning, forteller produsent Dave Cox om hvordan de bestemte seg for å basere det nye spillet på forgjengerens epilog, som var fanskarens favorittdel:

– Vi presenterer Castlevania: Lords of Shadow 2 som en oppfølger til originalen, men med vår egen sjel.

Enric Alvarez, spillregissør og grunnleggeren av MercurySteam, utdyper:

– I Lords og Shadow 2 blir historien mørk, jeg vil faktisk kalle den stygg. Dette er et spill som forteller om intense og bestridende følelser.

Ny spillmotor

Grafikken vil bli betraktelig flottere i dette spillet sammenlignet med det forrige, hevder spillregisøren. Ettersom utvikleren ønsket et større spillunivers og å la spillerne bevege seg fritt i en åpen verden uten lasteskjermer, måtte det en ny motor til. Mercury Engine ble tilpasset den «nye æraen», som Alavarez sa, og skal kunne håndtere disse utfordringene.

Lords of Shadow 2 vil ha et fritt kamera som kan styres i alle retninger, og dette vil gi spillerne muligheten til å se alle de flotte detaljene i både Draculas slott og i Castlevanias unike og moderne by.

Spillmusikken har blitt komponert med et mål om å røre ved spillerne, ettersom de forskjellige sporene baseres på figurenes følelser.

Tre nye evner

Les også
Anmeldelse: Castlevania: Lords of Shadow 2

Castlevania: Lords of Shadow 2 vil ha en historie som strekker seg over hele 1000 år. Spilleren trer inn i rollen Gabriel Belmont, nå Dracula, og vampyrenes konge går i kampene med tre nye evner. Fiendene i Lords of Shadow 2 vil ha skjold og annen beskyttelse som spilleren må knuse og bryte seg gjennom før de kan drepe dem. Dette skrever større fokus på strategi og planlegging fra spilleren side.

Vi har blitt fortalt hvordan spillet blir preget av en mørkere tone enn tidligere. Som Dracula blir Gabriel forlatt av Gud, og må kjempe mot ridderne han en gang stod side ved side med.

Lords of Shadow 2 kommer til PlayStation 3, Xbox 360 og PC mot slutten av 2013.

Les også: Originale Castlevania: Lords of Shadow kommer endelig til PC
Les også: Anmeldelse av Castlevania: Lords of Shadow: Mirror of Fate

Siste fra forsiden