Drømmefall-fortsettelsen har fått slippdato

Du trenger ikke vente lenge på neste episode.

Red Thread Games

Neste episode i den pågående Drømmefall-sagaen kommer allerede 10. mars. Dette melder Red Thread Games i en oppdatering på sine Kickstarter-sider.

Episoden plukker opp tråden der første episode – best kjent som Bok 1: Reborn – slapp i fjor høst, og er den andre av totalt fem planlagte episoder.

Hva skjer videre med Zoë?

På Twitter skriver den norske spillutvikleren at en trailer kommer neste tirsdag, så en liten sniktitt på hva som skjer med ungpiken Zoë Castillo i vår verden og Kian Alvane i alternativdimensjonen Arcadia får vi allerede da.

Det tredje spillet i Drømmefall-sagaen har vært på kladdetavla i snart 10 år, men det var først våren 2013 at det ble alvor av planene. Da folkefinansierte nyoppstartede Red Thread Games spillet, og sanket inn 1,5 millioner dollar fra folket den gang. I fjor bestemte studioet seg for å stykke spillet opp i fem deler i stedet for å slippe ett langt spill.

Etter gjennomspillingen av første episode i fjor høst mente vår skribent Jens Erik Vaaler at den første boken greide å sette stemningeng, samt skape forventninger til oppfølgerne. Han påpekte likevel at den om lag tre timer lange episoden ikke var nok til å få et skikkelig godt inntrykk av spillet.

I fjor kom også nyheten om at spillet kommer til annet en PC og Mac.
Drømmefall Kapitler kommer også til PlayStation 4 »

Siste fra forsiden