Du kan bli en figur i neste Homefront-spill

Last opp et bilde av deg selv for å få sjansen til å bli statist.

Crytek/Deep Silver

Utvikleren Deep Silver Dambusters Studios trenger flere ansikter til sitt kommende spill, Homefront: The Revolution. I håp om å gi innbyggerne i spillets Philadelphia et større mangfold har de valgt å be mennesker fra hele verden om hjelp.

Studioet ber interesserte menn og kvinner i alle aldre (over 18 år), størrelser og fasonger om å laste opp et bilde av seg selv på denne nettsiden.

Alle som blir utvalgt får besøke spillstudioet i Nottingham, England, der ansiktene deres vil bli skannet for å brukes i spillet. Utvikleren dekker riktignok ingen reisekostnader, så vinnerne må komme seg til og fra studioet for egen regning.

Utvalgte ansikter skannes inn i spillet.

Skanningsøkter er planlagt ut året, og dersom studioet ikke kontakter deg med en gang kan du likevel bli valgt ut ved en senere anledning. Alle deltakere som fullfører skanningsprosessen blir honorert med omtrent 600 kroner – i tillegg til å bli foreviget som en bakgrunnsfigur når spillet kommer ut en gang i 2016.

Nylig utsatt

Homefront: The Revolution skulle etter planen lanseres i år, men utgiveren annonserte nylig at spillet utsettes til 2016. Utviklingen begynte i 2011, men økonomiske problemer gjorde at spillet skiftet eier to ganger i løpet av de neste tre årene.

Oppfølgeren til det middelmådige skytespillet Homefront er satt til Philadelphia, fire år etter hendelsene i det første spillet. Nordkoreanerne har tatt over USA og i rollen som en amerikansk opprører må du ødelegge for okkupantene der du kan.

Det neste Batman-spillet er også utsatt:
Arkham Knight kommer tre uker senere enn planlagt »

Siste fra forsiden