FIFA 21

EA-ansatt skal angivelig ha solgt sjeldne FIFA 21-kort for tusenvis av kroner

Utvikleren etterforsker saken.

EA

FIFA Ultimate Team er stadig vekk innblandet i dramatikk av ulike slag, og denne uken har ting tatt nok en vending. Spillere hevder nemlig å ha avdekket ulovlig handel av sjeldne FUT-kort, som angivelig styres av en ansatt hos EA.

Twitter-bruker «FutArcade» la onsdag frem en rekke skjermbilder av meldinger som visstnok avslører prosessen. For så mye som 10 000 kroner kan spillere kjøpe pakker med både Icon Moments- og Team of the Year-kort – noen av de beste og mest sjeldne FUT-kortene som finnes.

Basert på måten handelen gjennomføres spekulerer fans i at kortene kommer direkte fra en FIFA-utvikler eller EA-ansatt. Anklagene har nådd EAs ører, som tar klar avstand fra denne typen oppførsel og har dratt i gang en grundig etterforsking.

– Vi er klar over anklagene som florerer blant fans knyttet til FIFA 21 Ultimate Team-gjenstander. En grundig undersøkelse er i gang, og dersom vi oppdager ureglementert oppførsel vil vi ta affære med én gang. Vi vil gjøre det klart at denne typen oppførsel er uakseptabel, og vi tar klar avstand fra det som visstnok har skjedd her, skriver EA på Twitter.

Videre uttrykker EA forståelse for spillere som er bekymret for hva dette betyr for balansen i FIFA Ultimate Team. Hvordan utvikleren planlegger å rydde opp i dette dersom det blir oppdaget fusk er uklart, men fans loves mer informasjon så snart EA finner ut av ting.

FIFA Ultimate Team er stor business for EA.
Salg av pakker var blant det utvikleren tjente mest på i fjor »

Siste fra forsiden