FIFA 21 - Kiyan Prince

Fotballtalentet ble drept for 15 år siden – nå hedres han i FIFA 21

EA

Kiyan Prince var en ung og lovende fotballspiller, som ble drept i 2006 – i en alder av 15 år. Nå, 15 år senere, har spilleren fått plass i FIFA 21.

Det var klubben Queens Park Rangers som, i samarbeid med Prince sin far, avduket nyheten på tirsdag. Prince spilte for U16-laget til QPR da han mistet livet, og det her han kommer inn nå med draktnummer 30.

Via sine nettsider forteller EA at det har kombinert bilder av Prince og av hans far som 30-åring for å danne spillerens likhet. Utvikleren har også snakket med Prince sine venner og trenere for å kunne gjenskape spillestilen hans så nøyaktig som mulig.

Kiyan Prince blir med på laget til Queens Park Rangers, klubben han spilte for da han ble drept i 2006.
EA

– Vi jobbet ut ifra fortellinger fra tidligere lagkamerater og rivaler for å få et nøyaktig bilde av Kiyans unike blanding av fart, evne og spissinstinkter for å integrere ham inn i spillet på så trofast måte som mulig – og lagde Kiyan til den superstjernen han ville ha blitt.

Fra og med 19. mai er Prince tilgjengelig i FIFA 21 på PC, PlayStation 3, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S og Google Stadia. Spilleren er med i Kick-Off og Career Mode, og kan låses opp i FIFA Ultimate Team ved å fullføre bestemte mål i spillet.

LES OGSÅ: Forza Horizon 3 lot spiller kjøre om kapp med avdød venn »

Siste fra forsiden