EA vil holde Battlefield 3-løfte

PS3-eiere som har kjøpt Battlefield 3 kan snart laste ned Battlefield 1943 gratis.

Konsolleierne kjemper iherdig om å få de beste versjonene av storspillene på sine plattformer, og på årets E3 kunne Sony stolt fortelle at PlayStation 3-versjonen av Battlefield 3 ville inkludere det nedlastbare Battlefield 1943 som et gratis tillegg.

Sonys Jack Tretton brukte anledningen til å skryte av BluRay-formatet, som visstnok var grunnen til at Battlefield 1943 kunne inkluderes på disken.

Da PlayStation 3-versjonen av Battlefield 3 kom ut i høst var det imidlertid uten Battlefield 1943, og Electronic Arts fortalte at de i stedet ville låse opp nedlastbart innhold for spillet en uke tidligere på PS3. Dette resulterte blant annet i et søksmål fra sinte PS3-eiere som følte seg lurt.

Mens toget for Battlefield 1943 på BluRay-disken til Battlefield 3 er gått for lengst, har i det minste Electronic Arts tenkt å holde løftet om at kjøperne skal få spillet gratis. Nå har de nemlig lagt ut instruksjoner på nettstedet sitt, som forklarer hvordan du kan gå frem for å laste ned en gratis utgave av Battlefield 1943 til maskinen din, om du har kjøpt Battlefield 3.

Merk at spillet blir tilgjengelig lørdag 26. november i Europa.

– Battlefield 1943 er en light-utgave av alt det gode Battlefield-serien står for, ispedd en stor dose tilgjengelighet og tempo. Det er kanskje ikke like dypt og lagfokusert som tidligere titler, men det er lekent, luftig og en glimrende anledning til litt kjapp og billig action, skrev Marius Jentoftsen i vår anmeldelse av spillet da det først kom ut.

Siste fra forsiden