EA viste frem Mass Effect Andromeda – se traileren

Sier at det skal være det største BioWare-spillet til nå.

Under sin EA Play-konferanse viste BioWare frem Mass Effect Andromeda-spilling for første gang.

Mass Effect Andromeda.
Skjermbilde av trailer

Etter å ha lovt at spillet skal få nye planeter, nye raser og nye teknologier å rutte med, fikk vi en trailer iblandet video av utviklere som jobber med spillet.

Mako-bilen er – som vi tidligere har fått høre – tilbake, og vi får se den kjøre rundt på en måne. Vi fikk også se et nytt romskip som minner mye om Normandy fra den opprinnelige trilogien.

Mot slutten av videoen – som du kan se øverst i saken – fikk vi også se det som virker å være en ny menneskelig figur. Det ble ikke vist hvilken rolle hun kommer til å ha i spillet.

Ble avduket i fjor

Mass Effect: Andromeda ble først avduket skikkelig under E3 sommeren 2015. Da fikk vi vite at spillet tar sted etter den første trilogien, at spillet lages med Frostbite-motoren som rammeverk, og at den gamle Mako-bilen fra det første spillet svinger innom. Spillet slippes til Xbox One, PlayStation 4 og Windows en gang i første kvartal 2017.

Mass Effect Andromeda.
Skjermbilde av trailer

Utvikler BioWare har likevel puslet med spillet helt siden 2012, og har opp gjennom årene hørt med fansen hva de ønsker seg i et nytt Mass Effect-spill.

Mass Effect-serien bet fra seg under den forrige konsollgenerasjonen, da BioWare søkte å lage en egen sci-fi-serie etter å ha jobbet med Star Wars: Knights of the Old Republic. Alle tre spillene fikk mye ros fra kritikerne, men det tredje spillet fikk en del negativ kritikk fra fansen, særlig på grunn av slutten.

Les alt vi skriver om årets E3 »

Siste fra forsiden