The Sims 5 - Project Rene

EA viste tidlig kikk på The Sims 5

Lover også nye utvidelser til The Sims 4.

EA

EA har sluppet de første detaljene om fremtiden til The Sims-serien. Det kom under Behind the Sims Summit-sendingen denne uka, der utvikleren viste et kort glimt av det som skal bli det neste innslaget.

Spillet har enda ikke noe offisielt navn, men går under arbeidstittelen Project Rene. Ifølge teamet ble navnet valgt som et symbol på «renewal, renaissance og rebirth» – fornyelse, renessanse og gjenfødelse altså.

EA delte The Sims-nyheter denne uka.

I videoen til høyre i artikkelen – 26:48 ut i videoen – viste EA frem hva spillere kan forvente når de bygger husene sine i det nye spillet. Her blir det for eksempel flere tilpasningsmuligheter enn vi er vant til.

Ellers ble det varslet en større satsing på sosial funksjonalitet. For eksempel skal man kunne bygge sammen med andre, og det blir også flere muligheter for å dele verkene sine med andre spillere. EA lover også spilling på tvers av plattformer, slik at man for eksempel kan bygge litt på mobilen og så fortsette når man kommer hjem til PC-en.

En dato er ikke satt for prosjektet, som enda er flere år unna. Teamet melder dog at det vil bli mer åpenhet rundt utviklingsprosessen, med utviklerdagbøker og videoer av fremgangen.

I mellomtiden fortsetter arbeidet med The Sims 4, som har to nye utvidelser på vei. En av disse – som kommer til neste år – vil ha fokus på babyer, som tilsynelatende da skal gjøre mer av seg enn de gjør i dag.

LES OGSÅ: EA har kunngjort et nytt Need for Speed-spill »

Siste fra forsiden