En heldig fan kan få spille i Borderlands 2

Rollen som Lilith utlyses til unge, rødhårede piker.

Utviklingen av oppfølgeren til det unike actionrollespillet Borderlands er i full gang, og vi har allerede tatt en titt på etterlengtede Borderlands 2. Nå viser det seg at vi kanskje får se en av dere i spillet.

Dette er figuren du trenger å ligne på.

Det er riktignok en forsvinnende liten sjanse for at en av våre rødhårede, kvinnelige lesere mellom 18 og 30 år befinner seg i nærheten av Dallas, Texas, men om det skulle være er hun aktuell for rollen som Lilith i Borderlands 2. Det vet vi fordi utvikler Gearbox Software selv utlyser en kvinnelig skuespiller på hjemmesiden sin.

Godt betalt

Du behøver ikke å ha tidligere skuespillererfaring for å ta på deg rollen, og jobben går i bunn og grunn ut på å ligne fysisk på den hissige kvinnelige hovedfiguren. Tanken er at spillerne skal kunne se en videosnutt av Lilith i hodet sitt nå og da, og at dette enkelt og greit skal være et opptak av ei jente med lignende utseende og mimikk.

Gearbox presiserer at dette ikker er en konkurranse men et kontraktbasert jobboppdrag, og lover betaling tilsvarende omtrent 6000 norske kroner for hver dag du må stå foran kameraet og ligne på spillfiguren.

Søkingen gjøres her, og krever at du kan komme deg til og fra Dallas de tre første ukene av desember.

Borderlands 2 utgis i løpet av 2013 til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Les også: Borderlands-studioet hedrer avdød fan
Les også: Smartere fiender i Borderlands 2

Siste fra forsiden