Warner byr på Midway

Endelig over?

Filmgiganten byr 33 millioner dollar for diverse studioer og lisenser.

Mot slutten av april kom det rykter om at Warner Bros. Entertainment ville kjøpe den skakkjørte spillutgiveren Midway. Siden da har det dukket opp nye problemer for Midway, men nå har selskapet offentliggjort at Warner er interessert, og at de har kommet med et konkret tilbud.

Warner byr 33 millioner dollar (rundt 208 millioner kroner) for mesteparten av Midways amerikanske ressurser, inkludert rettighetene til slåssespillserien Mortal Kombat og utviklerstudioer i Chicago og Seattle. Midways studioer i San Diego og Newcastle er ikke inkludert i kjøpet, ei heller fribryterserien TNA.

Siden Midway er erklært konkurs trenger partene konkursrettens godkjennelse for å fullbyrde oppkjøpet, men før det vil Midway holde en tredve dagers budrunde for andre interesserte kjøpere. Når budrunden starter vil det være fritt fram for andre å komme med bud på hele eller deler av Midway. Hvis det kommer bud fra kvalifiserte kjøpere vil det bli avholdt en auksjon noen få dager før salget presenteres for retten.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden