Epic Games-sjefen går av

Mike Capps følger i Cliff Bleszinskis fotspor.

I et blogginnlegg forteller Epic Games-sjefen Mike Capps at han trekker seg som leder for selskapet etter ti år, og i stedet går inn i en konsulentrolle. Grunnen for oppsigelsen skal blant annet ha vært basert på et ønske om å kunne tilbringe mer tid med sitt kommende barn.

Capps følger da etter Gears of War- og Jazz Jackrabbit-designer Cliff Blezsinski, som tidligere i år sluttet hos Epic Games etter å ha vært en del av selskapet siden nittitallet. Det er fremdeles ikke kjent hva Bleszinski planlegger å gjøre i tiden fremover.

Som Gamespot påpeker er ikke Capps og Bleszinski de eneste som har stukket fra spillselskapet i den siste tiden. I sommer hoppet produsent Rod Fergusson over til Irrational Games, mens People Can Fly-grunderen Adrian Chimielarz forlot selskapet han hadde vært med på å bygge opp etter at de ble kjøpt opp av Epic.

I en uttalelse forteller Epic Games at alle av selskapets prosjekter fortsetter som planlagt. Dermed virker det ikke som om Capps’ oppsigelse kommer til å føre til dramatiske endringer for forbrukerne.

For tiden jobber Epic Games og oppkjøpte People Can Fly med et nytt Gears of War-spill, kalt Gears of War: Judgement. Spillet skal etter planen komme i mars 2013 til Xbox 360.

Les også: Cliff Bleszinski forlater Epic Games Les også: BioWare-grunnleggjarane forlet skuta

Siste fra forsiden