Epic leker med nytt konsept

Gears of War-utvikleren leter etter nye medarbeidere.

Når spillutviklere leter etter nye kollegaer, følger spillsjournalister ivrig med. Mer enn en gang tidligere har jobbannonser vært første hint om nye konsepter fra utviklerne.

Denne gangen er det Gears of War-utvikler Epic Games som er på jakt etter nytt blod, ifølge den franske siden Xboxygen.com.

Gears of War 3

I annonsen søker Epic etter flere spillprogrammerere, som skal kunne jobbe med både Gears of War 3 og et nytt, uannonsert varemerke. Det er til kontoret i North Carolina i USA det søkes nye folk.

Hva det nye konseptet kan være, er ennå uklart. Tidligere i år viste Epic frem en demo på Games Developers Conference i San Fransisco, men den gangen ble det sagt at demoen var nettopp det – en demo. Samaritan, som demoen ble kalt, var noe 12 Epic-ansatte satte sammen på tre måneder for å demonstrere mulighetene i Direct X-11-støtten til Unreal Engine 3, ifølge CVG.

Det kan ta tid før vi hører mer om det nye konseptet til Epic. I mellomtiden er det greit å vite at Gears of War 3 er rett rundt hjørnet, med foreløpig slippdato 20. september.

Samaritan-demoen til Epic Games fra GDC 2011.

Les også:Slik blir Gears of War 3Les også:Epic overvåker Gears of War 3-lekkasje

Siste fra forsiden