Epic overvåker Gears 3-lekkasje

En uferdig versjon av storspillet har funnet veien til nettet.

I helgen ble det klart at den kommende Xbox-giganten Gears of War 3 har blitt lekket på nettet. Dette er imidlertid en uferdig versjon, som visstnok bare kan spilles på modererte Xbox-er av samme type som brukes som utviklerkonsoller.

Utvikler Epic Games ber publikum holde seg unna den lekkede versjonen, både for å unngå at innholdet avsløres og vise respekt for hva Epic har lagt ned av arbeid i tittelen.

Marcus Fenix hater pirater.

– Vi har fått med oss rapportene om at innhold fra Gears of War 3 har blitt lekket på nettet, og sammen med vårt sikkerhetsteam og ordensmakten ser vi nærmere på situasjonen. Innholdet er ikke fra en ferdig versjon av spillet, og er ikke representativt av hva fansen vil få levert når spillet kommer i september, sier Epic i en uttalelse, ifølge GameSpot.

Over én million spillere deltok i betaen til spillet tidligere i vår, og omtrent like mange har forhåndsbestilt Gears of War 3. Slippdatoen her til lands er 20. september 2011.

Vi så sist på spillet under X11 i San Francisco, og vår mann i felten lot seg rive med.

– Gears of War 3 ser ut til å være et spill der det ikke endres i noen særlig grad på oppskriften som gjorde de to foregående spillene til noen av de beste innenfor sjangeren sin. Det er snarere en treer hvor vi får mer av alt, i det som til syvende og sist kan vise seg å bli en ultravoldelig skytefest av de store, skriver Marius Jentoftsen i sin sniktitt.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden