Er Batman tøffere enn Superman?

Slåssespill fra Mortal Kombat-skaperne gir kanskje svar.

Skaperne av Mortal Kombat-spillene har et nytt slåssespill på gang. Dette heter Injustice: Gods Among Us, og som så mange andre spill for tiden er det basert på tegneserier. Her hentes nemlig en gjeng helter og skurker fra amerikanske DC Comics tegnede verden, inkludert Batman, Harley Quinn, Solomon Grundy, Superman, The Flash, Wonder Woman og mange andre. Nøyaktig hvordan noen skal kunne banke opp Superman er uklart, men han har kanskje fått en spisesje kryptonitt før spillstart.

Spillet kommer til Xbox 360, PS3 og Wii U, og lanseringen vil etter alt å dømme finne sted i 2013. Pressemeldingen forteller om en verden der grensen mellom godt og ondt er utvisket, samt «episke slåsskapmer» i «massiv skala». Mortal Kombat-skaper Ed Boon har følgende PR-sitat om sitt nye prosjekt:

– Vi kan knapt vente til vi får avsløre Injustice: Gods Among Us, for det vil gi våre fan og spillerne en episk opplevelse der de slåss som guder i rollene som sine favoritter fra DC Comics. Teamet vårt synes det er kjempespennende å lage et slåssespill fylt av rask action, storslagen historiefortelling og ikoniske DC Comics-figurer.

Utgiver Warner Bros har lansert et offisielt nettsted for spillet sitt, men det inneholder ingen ny informasjon. Med E3 like rundt hjørnet er det nok ikke lenge til vi får vite mer om dette spillet. I mellomtiden kan du ta en titt på spillets teaser-film:

Siste fra forsiden