Er du klar for Catherine?

Hun er i hvert fall klar for deg, og vi vet når dere kan møtes.

Det kommende skrekkpusleplattformeventyret Catherine later til å være like vanskelig å definere og båssette som det er å unnskylde for samboeren sin. Ja, det er et temmelig perverst trekantdrama med en forvirret ung mann i hovedrollen.

Dette er et spill som vanskelig oppsummeres med ett bilde.

Valget mellom fristerinnen Catherine og Vincents trauste kjæreste Katherine får du nesten ta selv, men vi kan fortelle deg at det er duket for et vaskeekte menage á trois den 10. februar. Da slippes Catherine til Xbox 360 og PlayStation 3 her i Europa, ifølge en pressemelding fra utgiver Deep Silver.

Catherine handler om den ulykksalige karen Vincent. Han er lykkelig med kjæresten Katherine, men får kalde føtter når hun begynner å prate om å forplikte seg. Vincent drar på byen med et par venner, og våkner opp i senga til en vakker fristerinne med navn Catherine. Så skal man nøste opp i hva som har skjedd, og desto viktigere: hva som skjer fremover.

Spillet har en svært surrealistisk innpakning, med klare inspirasjon av alt fra talkshows til anime. Spillet har solgt godt i både USA og Japan, og skapt mye oppmerksomhet med en rekke kreative markedsføringskampanjer. Det utvikles for øvrig av Atlus, som tidligere har stått bak Persona-serien.

Siste fra forsiden