Er du klar for Mortal Kombat?

Nytolkningen av slåssespillet har fått endelig slippdato.

Det er ikke mer enn to år siden Mortal Kombat vs. DC Universe, det seneste spillet i den ærverdige slåssespillserien Mortal Kombat. Vi må nok likevel et godt stykke tilbake i tid før vi finner det siste spillet i serien som virkelig overbeviste både kritikerne og spillpublikummet.

POW!

Seriens far, Ed Boone, ønsker selvsagt å rette på det. Derfor har han med sitt nye studio NetherRealm trykt på restart-knappen og bestemt seg for å gjøre en helt ny tolkning av den tradisjonsrike serien.

Ifølge en pressemelding kan vi vente oss Mortal Kombat i butikkene allerede 19. april. Da er det Xbox 360- og PlayStation 3-eiere som kan gni seg i hendene.

Denne tolkningen av spillserien bevarer den originale rollebesetningen, med kjente fjes som Sub-Zero, Scorpion, Johnny Cage og så videre. De med en PlayStation 3 kan også glede seg til å slåss med krigsguden Kratos. Utover det skal dette spillet være dypere og legge mer til rette for den hardbarka slåssespilltilhengeren enn hva serien tidligere har gjort. Uten å bli utilgjengelig, selvsagt.

I tillegg vil man få en mengde nye triks som vises med en splitter ny grafikkmotor. Perspektivet vil likevel være noe forandret fra tidligere spill, og nå skal man kunne bevege seg i dybden i en slags hybrid mellom to og tre dimensjoner.

Vi gjentar det for sikkerhets skyld: Mortal Kombat kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 den 19. april 2011.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden