FIFA 21

Erling Haaland avduket som frontfigur for FIFA 21

Fans er imidlertid lite imponerte over spillesken.

EA

Torsdag ettermiddag viste EA frem sitt neste fotballspill – FIFA 21. I en trailer – som du kan se over – ble det også bekreftet at vår egen Erling Braut Haaland er plukket ut som såkalt ambassadør for spillet.

Spillesken til FIFA 21 har fått hard medfart.
EA

Kort forklart betyr det at Borussia Dortmund-spilleren, sammen med Trent Alexander-Arnold og João Félix, vil dukke opp titt og ofte i reklamer og promomateriell for FIFA 21. Det er franske Kylian Mbappé som får æren av å pryde selve spillesken – en boks som har måttet tåle en del kritikk.

Siden designet ble vist frem tidligere i uka har fans kastet seg på Reddit og sosiale medier for å slakte designet. Som med øvrige EA Sports-titler dette året er coveret til FIFA 21 satt sammen av flere bilder, og den generelle oppfattelsen virker å være at dette fremstår noe amatørmessig. Se designet til høyre og døm selv.

Ved siden av Haaland og spillesker delte EA faktisk også litt om hva spillere kan forvente av årets FIFA. Blant annet varsler utvikleren en omfattende overhaling av Career-modusen, samarbeidsspilling i FIFA Ultimate Team og flere varianter av Volta – FIFAs versjon av gatefotball.

FIFA 21 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 9. oktober. Oppgraderte varianter er også bekreftet for PlayStation 5 og Xbox Series X, men disse har enda ikke fått noen slippdato.

Nå blir Rocket League «free to play».
Flytter over til Epic Games Store for alle nye spillere »

Siste fra forsiden