Hva er Bloody Good Time?

ESRB letter på sløret

Detaljer om et nytt Ubisoft-spill er lekket ut.

ESRB, som aldersmerker spill for det amerikanske markedet, har av og til hatt for vane å publisere detaljer om kommende spill før utgiverne selv har gjort det. Nå har de røpet informasjon om et Ubisoft-spill som heter Bloody Good Time.

Ifølge beskrivelsen på deres nettsted er Bloody Good Time et førstepersons skytespill hvor tegnefilmaktige figurer bruker steikepanner, golfkøller, grillgafler, maskingevær, flammekastere, kniver og sverd for å ta knekken på hverandre.

Spillet skal være sentrert rundt et realitybasert TV-show, og handlingen foregår i en serie kulisser hvor skuespillerne løper rundt for å drepe hverandre. Hvis spillerne gjør det godt blir får de seernes oppmerksomhet som belønning.

Det å ta knekken på motstanderne på fantasifulle måter er ekstra populært, og spillerne kan benytte seg av farer i miljøet (som bevegelige gulv, eksplosive gasskanner og elektrisk strøm) for å lure motspillerne i feller.

Man kan imidlertid ikke bare gå helt amok. Hvis en spiller dreper uskyldige eller spillere som ikke er "merket", vil vakter dukke opp for å utlevere et elektrisk sjokk eller to.

ESRB-beskrivelsen av spillet inneholder også en rekke bemerkninger om innhold, i forhold til aldersmerkningen. De forteller blant annet at det blir utstrakt bruk av toaletter i spillet, med påfølgende prompe- og stønnelyder fra spillerne som sitter på dem.

Bloody Good Time skal være under utvikling for PC og Xbox 360. Lanseringen skal visstnok finne sted til sommeren, og spillet blir kun tilgjengelig via digital nedlastning.

Siste fra forsiden