Etter måneder med rykter er et nytt Turtles-spill endelig annonsert

Se den første traileren for Bayonetta-skaperens tolkning av ninjaskilpaddene.

Siden slutten av november 2015 har det vært en dårlig skjult hemmelighet at et nytt Turtles-spill i regi av Bayonetta-skaper Platinum Games har vært under utvikling. En oppføring for spillet Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan dukket først opp på nettsidene til det australske sensurorganet, og i månedene som fulgte har alt fra Xbox-trofeer og skjermbilder blitt lekket på nettet.

Annonseringen av et nytt Turtles-spill kommer ikke akkurat som en overraskelse.
PlayStation Europe

Nå har utgiver Activision fått nok, og denne uken ble det kommende spillet om de muterte skilpaddene endelig offisielt lansert.

Spill alene eller med venner

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan er et tredjepersons actionspill satt til New York, der spillere får oppleve hverdagen til den pizzagale Turtles-gjengen. Som enten Raphael, Michelangelo, Leonardo eller Donatello må man ta opp kampen mot byens onde makter, og vi loves gjensyn med kjente og kjære figurer som blant annet Shredder, Bebop og Rocksteady.

Bebop og Rocksteady er klare til kamp.
PlayStation Europe

Spillere kan gi seg i kast med kjeltringene enten alene eller sammen med opptil tre andre venner via nettbasert samarbeid. Hver av de fire heltene er utstyrt med unike våpen og egenskaper, og ifølge Activision er solid samarbeid og taktisk spill nødvendig for å lykkes mot spillets vanskeligere motstandere.

Lanseringsdatoen for Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan er ikke fastsatt, men Activision håper å slippe det på PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One og Xbox 360 en gang til sommeren.

Platinum Games måtte nylig utsette et annet kommende spill.
Action-rollespillet Scalebound kommer nå i 2017 »

Siste fra forsiden