Etterlengtet rollespill utsettes nok en gang

Men ikke for oss i Skandinavia.

Oppdatering: Det er Nord-Amerika, Storbritannia og Australia som må vente til januar 2011, mens Skandinavia fremdeles kan vente Two Worlds II i butikkene 22. oktober. Tidligere meldinger om at forsinkelsen kom grunnet finpussing på tittelen, men ifølge en pressemelding stemmer dette ikke, spillet har vært klart siden midten av september.

Derimot begrunnes utsettelsen i disse områdene med den store konkurransen fra andre rollespilltitler før jul.

Opprinnelig sak: Det først Two Worlds var en trist affære, først og fremst takket være bortkastet potensiale. Et i utgangspunktet svært godt rollespill med mange gode ideer ble ødelagt av enorme mengder feil og krasj, dårlig implementerte spillmekanikker og ujevn vanskelighetsgrad.

Likevel var spillet en god opplevelse for de mer seriøse rollespillerne der ute, som ikke kunne fordra Oblivions konstante nivåjustering og heller lengtet tilbake til Gothic-spillenes brutalitet.

Oppfølgeren – som tilsynelatende har vært rett rundt hjørnet i flere år nå – lover å levere på områdene det første spillet skuffet. Dessverre blir det enda en stund til vi selv får teste om dette faktisk stemmer.

Oppfølgeren skulle egentlig ha blitt lansert i september, men ble utsatt til oktober. Nå kan utgiveren melde om at spillet er utsatt igjen, denne gangen til januar 2011. Enda verre er det at dette er den amerikanske datoen, lanseringsdatoen for oss europeere er ikke bestemt ennå.

Så det er ingenting annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet, og nøye oss med at det lignende Arcania: Gothic 4 lanseres i oktober.

Les også:Mass Effect 2 når nytt publikum
Les også:Konsollfokus i Dragon Age-oppfølger
Les også:Bygger spill-fornøyelsespark


(Kilde: Joystiq)

Siste fra forsiden