F1 Manager 2024

F1 Manager 2024 lar deg bygge ditt eget lag

Simulatorspillet lanseres til sommeren.

TLDR

  • Frontier Developments har avduket de første detaljer for F1 Manager 2024, et simulatorspill som skal lanseres til sommeren.
  • Spillet introduserer en ny funksjon som lar spillere opprette sitt eget Formel 1-lag, og involverer styring av laget både på og utenfor banen.
  • Frontier vil avsløre flere detaljer om spillet i de kommende månedene gjennom direktesendte sendinger i forkant av lanseringen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Frontier Developments har avslørt de første detaljene for F1 Manager 2024. Samtidig bekreftet utvikleren at simulatorspillet skal lanseres en gang til sommeren, for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Det nyeste innslaget i serien lokker med flere nyvinninger. Den trolig største av disse er muligheten til å lage ditt eget Formel 1-lag. Dermed kan du ta opp kampen med Red Bull, Ferrari, Mercedes og de andre, eller bare spille som en av sportens allerede etablerte aktører.

Som tidligere skal spillere styre hva som foregår på banen, med planlegging av løpsstrategier og gjennomføring endringer underveis. Frontier varsler også om at mekanisk feil kan slå inn på bilene og stikke kjepper i hjulene.

F1 Manager 2024.
Frontier Developments

Ved siden av alt som skjer på banen, blir det også mer å holde styr på utenom. Både førere, mekanikere og andre ansatte må nemlig blidgjøres. Der folk ikke er fornøyde stiger risikoen for at de blir lurt bort av konkurrerende lag.

Du kan se den første traileren for F1 Manager 2024 øverst i artikkelen. Frontier lover å dele flere detaljer i månedene som kommer, gjennom ulike direktesendinger som skal holdes frem mot lansering.

LES OGSÅ: Bybyggerspillet Frostpunk 2 kommer til sommeren »

Siste fra forsiden