Fallout Shelter er omsider tilgjengelig på Steam

Spillet har også fått nytt innhold på samtlige plattformer.

Bethesda

Nesten to år etter lanseringen av Fallout Shelter på iOS, har spillet omsider kommet til Steam. Den nye PC-utgaven ble rullet ut i Valves nettbutikk på onsdag, der alle kan laste ned spillet helt gratis. Det forteller Bethesda i en pressemelding.

Nå kan Steam-brukere også spille Fallout Shelter.
Bethesda

I Fallout Shelter får spillere jobben med å konstruere og drifte sitt eget dommedagshvelv – bedre kjent som «Vaults». Ved å bygge en rekke forskjellige rom får hvelvet ulike bonuser, som kommer beboerne til gode.

Menneskene i hvelvet må settes til arbeid i de ulike rommene, avhengig av hvilken jobb de passer best til. Ved å sende beboerne ut på oppdrag i ødemarken kan spillere også sikre seg nødvendige ressurser, men jo vanskeligere oppdraget er jo større er sjansen for at eventyrerne aldri vender tilbake.

Ny oppdatering

Den ferske Steam-versjonen er riktignok ikke Fallout Shelters første inntog på PC. Spillets opprinnelige PC-utgave ble lansert via Bethesda.net-klienten i juli 2016, og i februar i år kom det til Windows-butikken for både Windows 10 og Xbox One. I tillegg har spillet vært tilgjengelig på Android-enheter siden august 2015.

Samtlige versjoner fikk denne uken en ny oppdatering, med 30 nye oppdrag å bryne seg på. I en begrenset periode kan man også gå løs på et spesielt påskeoppdrag, som belønner spillere med et eksklusivt kjeledyr og andre gjenstander til bruk i spillet.

Fallout 4 kommer snart også i ny utgave.
Bethesda vil vise frem spillet i VR på årets E3-messe »

Siste fra forsiden