Hva er det Bethesda har på gang med denne Fallout-teaseren?

La ut GIF på Twitter og livestream på Twitch.

Twitter

E3-messen nærmer seg nå med stormskritt, og allerede nå har spillstudioer begynt å pirre publikums nysgjerrighet. Fallout- og Elder Scrolls-utvikleren Bethesda Game Studios har nå kastet seg på denne dansen med en gåtefull teaser, melder blant andre Game informer.

Den nye teaseren, som ble publisert på Twitter, er en enkel GIF-animasjon med teksten «Please stand by». Den inneholder ingen konkrete spilltitler, men det visuelle, retro-temaet hører umiskjennelig hjemme i Fallout-universet. Samtidig har Bethesda også startet en mystisk livestream på Twitch med det samme temaet.

Dette kan bety at studioet har et nytt spill på gang i enten Fallout- eller Fallout Shelter-serien – eller som noen har spekulert i; en nyversjon av et eldre Fallout-spill. Det kan selvsagt også være at studioet har noe helt nytt på gang, så inntil vi får mer å gå på er det bare å spekulere.

Har hintet om store prosjekter

Fallout 4 ble lansert i november 2015, og det virker derfor usannsynlig at Bethesda allerede er klare med Fallout 5. Et nytt Elder Scrolls-spill er også ganske usannsynlig, til tross for at tiden strengt tatt er moden for et nytt spill i denne serien, da Bethesda allerede har indikert at de ikke engang har begynt på Elder Scrolls VI.

Det har tidligere dukket opp gåtefulle hint om at Bethesda har store ting på gang. I 2016 opplyste studioet at jobber med tre nye «langsiktige» spillprosjekter som er ulikt det de har gjort tidligere. Ved en annen anledning har de sagt at de jobber med noe helt nytt som skal overraske fansen, og atter andre rykter hinter om et nytt åpen verden-spill i science fiction-sjangeren.

I tillegg har vi fått klare signaler på at i alle fall noe av det Bethesda jobber med blir skikkelig store saker, hva det nå enn er.

Les også: Star Citizen har fått en innholdspakke til 220 000 kroner »

Siste fra forsiden