Far Cry 3 utsettes til november

Tropeeventyret trenger litt ekstra tid for å bli så bra som mulig.

Etter den hypnotiserende avdukingen av Far Cry 3 under E3-messen i fjor, og en intens demonstrasjon under årets messe, har det kommende skytespillet sikkert sementert seg på manges ønskeliste. Om du er en av de som sitret av spenning etter å få hendene på Ubisoft Montreals kommende tropeeventyr, må du dessverre belage deg på å vente en liten stund lengre enn planlagt.

Spillet, som tidligere skulle lanseres den 6. september, har nå blitt utsatt til 29. november. Dette ble bekreftet i en pressemelding. I følge spillets offisielle Twitter-konto skyldes utsettelsen et ønske om å sørge for at spillet skal være av så høy kvalitet som mulig.

Definisjonen på galskap utsettes et par måneder.

Med Far Cry 3 hopper Ubisoft Montreal tilbake til originalens tropejungel, etter at seriens andre innslag tok en svipptur innom malariainfiserte Afrika. Du hopper inn i rollen som turisten Jason Brody, og møter en øy tettpakket av eksentriske, ustabile og livsfarlige figurer.

Tidligere i år ble det kjent at spillet også vil inneholde en lagbasert flerspillerdel. Vår egen Espen Jansen tok en tur til Malmö for å få en liten titt på hva dette dreiet seg om, og kom tilbake med lovord i bagasjen.

Far Cry 3 kommer etter planen til Xbox 360, PlayStation 3 og PC den 29. november i år.

Les også: Sniktitt: Far Cry 3 Les også: – Lagarbeidet skal gjøre Far Cry 3 unikt

Siste fra forsiden