Far Cry 3 vist for første gang

Her er de aller første detaljene, bildene og en video.

Det er lenge siden Ubisoft bekreftet at Far Cry 3 var under utvikling, men så gikk det over halvannet år før de i går kveld gav omsider gav oss de første konkrete detaljene. På deres E3-konferanse ble det vist frem mange minutter spillscener fra en vakker, tropisk øy hvor man har glemt forskjell på rett og galt.

Lovløsheten herjer fritt, moral er ikke-eksisterende og øya preges av vold, piratvirksomhet og sinnsyke mennesker. Og midt opp i dette er du fanget – i alle fall frem til du klarer å rømme. Da er det skyting, sniking og nevekamp som gjelder.

Ubisoft skryter av at spilleren har kontroll på hvordan historien utfolder seg, og kan improvisere og bruke miljøet for å overleve. Far Cry 3 virker med andre ord svært åpent, og det er opp til en hver hvilke fiender man velger å angripe, eller hvem man allierer seg med underveis.

– Far Cry 3 kommer med noe nytt og uventet, samtidig som vi bygger videre på det glimrende fundamentet i Far Cry-merkevaren. Du vil få bakoversveis av historien og det storslåtte eventyret, enten du er tilhenger av serien fra før eller opplever Far Cry for første gang, sier Dan Hay, produsent hos Ubisoft Montreal i en pressemelding.

Far Cry 3 utvikles av Ubisofts Montreal-studio, i samarbeid med Ubisoft Shanghai og Massive Entertainment. Spillet er ventet til Xbox 360, PlayStation 3 og PC i løpet av 2012.

Her er spillscenene som ble vist i Los Angeles i går:

Siste fra forsiden