Far Cry 5-teaser hinter til spillets setting

Oppdatert: Spillets første konseptbilde viser trolig skurkene vi må kjempe mot.

Konseptkunst for Far Cry 5.
Ubisoft

Oppdatering 25. mai: Ubisoft har sluppet det første konseptbildet for Far Cry 5, som du kan se til høyre. Etter bildet å dømme kan det se ut som antagonistene i spillet blir en slags religiøs sekt.

Som nevnt nedenfor får vi vite mer om Far Cry 5 på fredag 26. mai, med avdukingen av spillets første trailer.

Opprinnelig sak følger.

Sent på mandag slapp Ubisoft den aller første teaser-traileren for Far Cry 5. Videoen – som du kan se over – viser ikke selve spillet, men hinter tilsynelatende til settingen vi skal få oppleve.

Gjennom fire små realfilmsekvenser ønsker Ubisoft oss velkommen til Hope County i Minnesota, USA. Den korte turen går fra skogkledde fjell, via et elvestryk og ut på en åpen gresslette. Til slutt ender videoen opp ved en kirke, der en person bruker hodet til en livløs kropp for å ringe i klokketårnet.

Videoen virker å bekrefte de tidligere ryktene om at Far Cry 5 vil foregå i den amerikanske nordstaten. Historien ble først rapportert av Montana-avisa Great Falls Tribune, som meldte om filming for et kommende spill ved en av kirkene i området. Etter all sannsynlighet er dette den samme kirken som den vi ser i teaseren.

Idyllisk, men urovekkende.
Skjermbilde/YouTube

Far Cry 5 ble annonsert i forrige uke, som del av Ubisofts nyeste finansrapport. Foruten en enkel logo og en anmodning om å følge Ubisofts YouTube-kanal for mer informasjon, var det imidlertid lite informasjon å hente.

Nå forteller utvikleren at vi kan vente den første ordentlige traileren for Far Cry 5 på fredag 26. mai. Spillet skal etter planen lanseres en gang før april 2018, men hvilke plattformer det kommer til er foreløpig ikke annonsert.

Ubisoft har også avslørt en ny slippdato for neste South Park.
The Fractured But Whole kommer nå til høsten »

Siste fra forsiden