Far Cry 6

Far Cry 6 bekreftet i ny lekkasje

Med Mandalorian-skuespiller Giancarlo Esposito i rollen som skurk.

Illustrasjonsbilde fra Far Cry New Dawn.
Alexei Smirnov/Gamer.no

Oppdatert 11. juli: Med en bitteliten teaser-video har Ubisoft offisielt bekreftet at Far Cry 6 er på vei. Spillet skal vises frem under Ubisoft Forward, som avholdes 21:00 på søndag kveld.

Opprinnelig sak følger.

I løpet av de siste månedene har det gått flere rykter om det neste innslaget i Far Cry-serien. Fredag ble spillet visstnok bekreftet, i det som angivelig er en lekkasje fra PlayStation-butikken i Hong Kong.

Kjøp av Far Cry 6 til PlayStation 4 gir deg visstnok fri tilgang på PlayStation 5-versjonen.
James Huang/Twitter

Som blant annet Eurogamer melder dukket Far Cry 6 plutselig opp hos PlayStations digitale nettbutikk. Oppføringen, som siden er slettet, hevder at spillet skal lanseres for både PlayStation 4 og PlayStation 5 den 18. februar 2021.

Spillet er visstnok satt til det oppdiktede landet Yara. Her trer spillere inn i rollen som tøffingen Dani Rojas, som tar opp kampen mot landets gufne diktator – spilt av Mandalorian- og Breaking Bad-skuespiller Giancarlo Esposito.

Ifølge beskrivelsen skal dette by på Far Cry-spillenes hittil største verden. Spillere kan vente seg en rekke kjente elementer fra serien, som kjøretøy, medhjelpere og diverse våpen, som må benyttes for å styrte verdenens ondsinnede regime.

Uansett hvor legitim lekkasjen fremstår er det alltid greit å vente på offisiell bekreftelse. Det får vi kanskje allerede på søndag, når Ubisoft arrangerer sitt E3-erstatningsshow, kalt Ubisoft Forward.

LES OGSÅ: Gratis Watch Dogs 2 til alle som ser på Ubisoft-show til helgen »

Siste fra forsiden