Far Cry 6

Far Cry 6 slippes i oktober – se to nye trailere

Ubisoft har gitt oss flere nyheter om spillet, blant annet et gevær som skyter Macarena-CD-er.

Ubisoft brukte fredagskvelden på å vise frem mer av det kommende storspillet, Far Cry 6. I tillegg kunne de fortelle at spillet slippes i høst, 7. oktober, til Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, Stadia og Windows.

Du kan se alt de viste frem i de to videoene i denne artikkelen: en trailer øverst, og en videopresentasjon til høyre.

Velkommen til Yara

Far Cry 6 - Gameplay Deep Dive Trailer. (Video: Ubisoft)

Denne gangen går turen til øya Yara som ligger i Karibien. Her får vi utforske både tropiske, fargerike områder, og nedbrutte bykomplekser, slik som hovedstaden Esperanza som lider under regimet.

Vi tar rollen som Dani Rojas, som henger seg på motstandsbevegelsen i Yara, og tar opp kampen mot diktator Antón Castillos.

Som med tidligere spill i serien balanserer Ubisoft på en syltynn linje mellom campy fiender og voldelige konflikter. Noe av det mer snedige utviklerne viste frem var blant annet en pistol som kan skyte CD-er som spiller Los Del Rios nittitallsslager Macarena.

Far Cry 6 ble først avduket i fjor sommer, og skulle egentlig komme i februar 2021. Som med mange andre spill ble lanseringen utsatt på grunn av vanskeligheter med å utvikle under koronapandemien, noe som resulterte i den nye slippdatoen i høst.

Vi satte stor pris på forgjengeren, men bemerket da at Ubisoft ikke akkurat drev med nybrottsarbeid. Les vår anmeldelse av Far Cry 5 »

Siste fra forsiden