Får du spille Diablo III allerede i dag?

Sjekk innboksen, i dag åpnet den lukkede betaen.

For to uker siden viste vi dere steg hvor steg hvordan man kan melde interesse for den lukkede betaversjonen av Diablo III. Fulgte du guiden kan det ha gitt avkastning allerede i dag. Nå er den lukkede betaen nemlig åpnet for enkelte spillere.

Du kan sjekke om du har kommet med i prøveversjonen av spillet ved å gå inn på de offisielle Battle.net-sidene, trykke på «account» øverst på siden, logge inn og se om du har fått betaklienten i listen til høyre. Har du det så skal det være fritt frem for å laste den ned og spille. Det forventes at første pulje får slippe inn i løpet av kvelden.

Dette er det ikke rent få som venter på.

Begrenset innhold

Den lukkede beta-versjonen av Diablo III inneholder ifølge Eurogamer en del av spillets første akt, hvor du kan spille som hvilken som helst av de fem tilgjengelige klassene. I tillegg får man leke seg med ting som gjenstandslaging og sluttbosskamper.

Det er ikke kjent hvem som har fått tilgang til betaen så langt, utover pressen. Typisk sett ønsker utviklerne å slippe inn spillere med varierende maskinvare, slik at de kan undersøke hvor godt spillet kjører på forskjellige oppsett. Det er ventet at flere får tilgang til betaen i ukene fremover.

Diablo III antas utgitt denne vinteren, men det er uvisst på hvilken side av årsskiftet det slippes. Formatene blir Windows og OS X.

Les også: Slik melder du deg på Diablo III-betaen
Les også: Vår seneste sniktitt på Diablo III

Siste fra forsiden