Fikk navnet sitt i BioShock

En heldig spiller har fått et helt firma oppkalt etter seg i skybyen Colombia.

Noen husker kanskje de spenstige promoteringskampanjene til det amerikanske spillselskapet Acclaim. Et av deres mest kjente sprell gikk ut på å tilby 10 000 amerikanske dollar til foreldre som valgte å kalle barnet sitt Turok - etter helten i en av deres skytespillserier.

Hadde du kjøpt en mekanisk hingst fra dette firmaet?

Det er ni år siden denne muligheten utløp, men utvikleren Irrational Games valgte nylig å gjøre noe lignende. De avholdte nylig en konkurranse hvor du kunne få en spillfigur oppkalt etter deg. Nå er vinneren kåret. Vi vet ikke hva det mest pampete og sofistikerte navnet du kan komme på er, men her i redaksjonen synes vi Payton Lane Easter er en svært fortjent vinner.

Irrational Games forteller via bloggen sin at de mottok over 100 000 forslag, og at de måtte automatisere utvalget noe. Når de til slutt hadde en levelig liten bunke med navn å velge mellom var det enstemmig hvilket utvalget deres foretrakk.

Vrinsk!

Her blir nok Peyton Lane Easter å finne et sted.

Navnet hans skal benyttes av eieren av en bedrift som selger mekaniserte hingster. Å selge robothester må jo være en lukrativ bedrift. BioShock Infinite er for øvrig det tredje spillet i den lovpriste BioShock-serien, men tar oss opp i lufta snarere enn ned i dypet. Her skal man styre en spesialagent som må redde en kvinne i den forfallende skybyen Colombia.

Spillet skal fremvises på årets E3-messe i Los Angeles, hvor vi deltar med hele tre journalister fra 7. juni av. I mellomtiden kan du jo ta en titt på vår forrige økt med spillet. Det fikk tross alt vår journalist Mikael til å måpe.

BioShock Infinite utgis i løpet av neste år til PC, PlayStation 3 og Xbox 360.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden