Fokus på samarbeid i nye Rainbow 6

Allerede før spillet er i gang kan angrepene koordineres.

Ubisoft har røpt flere detaljer om det taktiske actionspillet Rainbow 6: Patriots. I dette spillet kjemper vi for en gangs skyld ikke mot en gjeng slemme arabere og russere, men en organisasjon som heller vekker minner om vår egen erfaring med terror. De er nemlig «gode» amerikanere som mener landet er på vei i feil retning, og som tyr til utilgivelige midler for å endre utviklingen.

Spillet vil tilby realistiske scenarier inspirert av virkelige hendelser, og la spillerne få oppleve disse fra flere perspektiver. I tillegg loves vi etiske dilemmaer og muligheten til å utforske spørsmålet om hvor langt man egentlig bør gå for å stoppe fienden.

Nye terrortrusler i neste Rainbow 6.

Som sine forgjengere er Rainbow 6: Patriots et spill med en omfattende taktisk komponent, men det har blitt strømlinjeformet slik at du i enspillermodus kan, ved et enkelt knappetrykk, få gruppen din til å bruke den taktikken som passer best i konteksten du er i. Samtidig kan du gå når som helst gå inn å detaljstyre det perfekte angrepet.

I flerspillermodus er fokus på samarbeid og kommunikasjon mellom spillerne, og taktikken starter allerede i flerspillerlobbyen. Her får man nemlig opp et kart over spillmiljøet som man kan bruke til å legge planer og koordinere angrepet før man går i gang.

Under selve spillingen loves vi også flere nyheter, blant annet nye deknings- og våpensystemer og muligheten til å rappellere eller bryte seg gjennom dører og annet på flere forskjellige måter, alt etter hva situasjonen krever.

Man kan blant annet skanne miljøene ved hjelp av varmesøkende kameraer for å komme frem til den ideelle løsningen på situasjonen man står overfor.

Siste fra forsiden