Første utvidelse av Portal 2 på vei

Masseforflyttere får mer å leke med til sommeren.

Den første innholdsutvidelsen til årets store vårklassiker har allerede blitt annonsert, og kommer til å utvide den allerede glimrende spillopplevelsen på de flere områder. Utvidelsen vil komme på alle plattformer Portal 2 er utgitt på, og hvis alle vinder står oss bi lover Valve at sommeren vil gi enda mer portalmoro.

Akkurat som PSN. Avslått.

Om Valve faktisk rekker sitt eget slippskjema er noe av det du vil få nyte varmegradene sammen med flere nye testkamre for forskning, poengtavler slik at du kan se at du er raskere enn alle andre på å kaste blå og oransje ovaler rundt, en egen utfordringsmodus for både en- og flerspiller og helt sikkert flere andre småting som vil bli avslørt i tiden framover. Prisen vil som de fleste mindre utvidelser fra Valve ende opp på den utrolige sum av null kroner - etter all sannsynlighet et av de bedre kjøpene du kan gjøre denne sommeren.

Da Lasse anmeldte Portal 2 for snaue to uker siden var det mange lovord som fløy rundt både i kommentartråden og i redaksjonen, og denne utvidelsen kommer nok ikke til å gjøre dette til et dårligere kjøp.

Siste fra forsiden